nl Laarzen KopenBeslist Shoesme 35 Collectie Nieuwe Maat vw0O8nmN
Arashi beach
Malmok Beach

Militairslijtage Militaire Van Op LegerDe Zich Die Camouflage bym7vfg6IY

Fisherman's huts Militairslijtage Militaire Van Op LegerDe Zich Die Camouflage bym7vfg6IY
Eagle beach

Aruba is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, gelegen op 23 kilometer ten noorden van het schiereiland Paraguaná van de Venezolaanse deelstaat Falcón. Het behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Aruba heeft een bevolking van 110.663 (2014) inwoners en met een oppervlakte van 180 km² is het ongeveer even groot als het Nederlandse waddeneiland Texel. Het eiland is vrij droog met weinig van de weelderige tropische vegetatie die in de Caraïben gebruikelijk is.

Childrens Shopkins Shirt Meisjes Strawberry Kiss Blossom Sweet T hCtQBsrdx
Militairslijtage Militaire Van Op LegerDe Zich Die Camouflage bym7vfg6IY

Het eiland Aruba staat mede bekend om haar prachtige stranden. Met name Palm Beach en in iets mindere mate Eagle Beach genieten internationale faam als strandbestemming. De meeste stranden op Aruba bestaan uit fijn zand, soms vermengd met wat stenen. Op Palm Beach is het vooral zeer fijn wit zand wat samen met een prachtige blauwe zee direct het vakantiegevoel oproept wat hoort bij een tropische strandbestemming. Dit soort stranden vind je aan de zuidwestkust van Aruba. Langs de ruige noordoostkust van Aruba vind je geen zandstranden. De wind en golven zorgen hier voor rotsachtige inhammen (zogenaamde boca’s), grotten en vroeger voor de grootste natuurlijke brug ter wereld.

Militairslijtage Militaire Van Op LegerDe Zich Die Camouflage bym7vfg6IY Koe Laarzen Roze Vrouwen Platform Winter Suede Herfst ZSuo 0Xnk8OPw
Geniet van Aruba zoals het hoort bij Sabana Soño
Militairslijtage Militaire Van Op LegerDe Zich Die Camouflage bym7vfg6IY